Send siden Gem som PDF Print
Forside  • Psykisk arbejdsmiljø i APV-processen • Gå dialogvejen
 

Gå dialogvejen 

Vælger I at gå ad dialogvejen, er nøgleordet samtale. Dialogvejen handler om, at man vælger den fælles dialog på arbejdspladsen, til at kortlægge, beskrive og senere prioritere handlinger på arbejdspladsen.

 

Dialogvejen er i virkeligheden ikke én vej, men mange forskellige veje. På denne portal kan du udforske en række forskellige måder at føre en fælles dialog på, så I på arbejdspladsen kommer rundt om alle APV’ens faser på en måde, der fører til gode resultater. Det er metoderne anerkendende interviews, anerkendende procesøvelser og APV-spillet. Disse dialogmetoder er valgt ud med inspiration i nyere forskning om APV og psykisk arbejdsmiljø.

 

Alle de præsenterede dialogmetoder sikrer, at I kommer igennem alle APV faserne, og på den måde lever I op til de officielle krav til arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø i APV’en.

 

Mange andre typer af dialogmetoder kan bruges i APV-arbejdet. Find yderligere inspiration på trivsel.arbejdsmiljøviden.dk  eller Arbejdstilsynets hjemmeside 

 

Hvis du er i tvivl om hvilken vej, der vil passe din arbejdsplads bedst, når I skal lave en APV om psykisk arbejdsmiljø, så få nogle gode råd til at vælge her 

  

 

Dialogvejen - generelle værktøjer

 

 

 

 

Dette faktaark er printet fra www.apvportalen.dk, Psykisk arbejdsmiljø i APV-processen, 25. februar 2018